Logi


P7233558

Huvudbyggnaden

I huvudbyggnaden finns rum med självhushåll för semestervistelse och övernattningsrum för genomresa, 2-6 bäddar/rum. (Obs! Hundar och andra husdjur ej tillåtet i huvudbyggnaden).


P7243569

HUVUDBYGGNADEN UR EN ANNAN VINKEL

 

IMAG0416

Annexet (husdjur tillåtet)

Här finns lägenheterna Pieljekaise, 4 bäddar, Riebneskaise, 4 bäddar, Tjidjak, 5 bäddar och Stallet 2 (+1) bäddar. Alla är utrustade för självhushåll med kök och kylskåp. Delad toalett/dusch. Stallets gäster nyttjar samma kök och dusch som campinggäster. I Annexet är det tillåtet med hundar, hundspann hänvisas till isen intill byggnaden.


IMG_0388

Sjöstugan

En storstuga med braskamin och härlig glasveranda dominerar Sjöstugan som i övrigt består av kök, sovrum, sovloft och toalett med dusch. 6 bäddar i entréplan, 4 bäddar i sovloft. (Obs! Hundar och andra husdjur ej tillåtet i Sjöstugan)

 

IMAG0411

Paradiset

Nybyggt ekologihus med lägenheterna Adam och Eva, vardera med kök/allrum, toalett/dusch och sovrum, 5 bäddar. Lägenheterna är inredda enbart med naturmaterial, här finns t ex klinkergolv med golvvärme och järnspis. För allergiker passar detta boende särskilt bra. (Obs! Hundar och andra husdjur ej tillåtet i Paradiset).


IMAG0410

Husvagnsplatser och tältplatser finns på den närbelägna campingen vid Hornavan strand, med härlig  utsikt över sjö och fjäll. Campinggäster har tillgång till kök och dusch i annexet. 


IMAG0414

Vy från husvagnsflatsen