PM-Läger

PM för läger i Kyrkans Fjällgård Jäkkvik

Välkommen att ha ert läger på Fjällgården i Jäckvik!

För att vistelsen skall bli bra och lägergården fungera på bästa sätt vill vi informera om följande:

Använd inneskor för att minska slitage och städbehov.

Använd sänglinne – sover man i sovsäck skall underlakan och örngott användas för att skydda madrass och kudde.

Tänk på att t.ex. sena promenader till kapellet eller när ni på andra sätt rör er i byn uppträda så att andra inte blir störda.

Affären i Jäckvik uppskattar naturligtvis kunder men önskar att lägerdeltagare inte kommer i större grupper än 5-8 personer åt gången.

Anläggningen skall vara välstädad innan ni lämnar gården så att ett nytt läger kan ta gården i besittning på en gång (såvida ni inte beställt städning i förväg). För logementen gäller följande:

 Att lufta och damma filtar och täcken

 Dammtorka och damsuga noggrant

 Våtvaska vid behov

Alla allmänna utrymmen som kök, matsal, toaletter, korridorer osv. skall våtvaskas. Skölj skurtrasorna och häng upp dem.

Om efterstädning behövs debiteras lägerarrangören. Allt klotter eller annan åverkan debiteras lägerarrangören.

Fjällgårdens vaktmästare, Kjell Rosenberg, hemtelefon 0961-21110, besöker regelbundet gården. Han har även sin arbetsplats på i kontoret på gården. Fråga gärna honom om något är oklart.

Vi önskar er en riktigt fin vistelse på Kyrkans Fjällgård

Fjällgårdens Styrelse