Sommarvärdar 2022

Rekrytering Sommarvärdar 2×100%

Som ett led i den satsning som Stiftelsen Kyrkans fjällgård Jäkkvik gör för att upprätthålla gårdens kyrkliga profil, och för att möta ett ökande antal sommargäster, så kommer två sommarvärdar att anställas under tre månader 2022 (juli-september).

Sommarvärdarnas uppgift är främst att…

• ta emot bokningar och svara på mail
  • in- och utcheckningar
  • viss lokalvård
  • under juli-augusti inbjuda till morgonbön på gården enligt enkel modell (Walkers pray)
  • hel- eller halvpension vid eventuellt sommarläger
  • ansvara för helpension vid Pilgrim Jäkkvik i september (retreat med handledd fjällvandring)
  • under vaktmästarens semester (4 veckor) även ansvara för inne- och utemiljön (tvätta, städa och klippa gräset, hantera sopsortering mm.)

Du som söker tjänst som sommarvärd ska ”känna dig hemma” i ett kyrkligt sammanhang, vara serviceinriktad, flexibel, och kunna kommunicera på engelska då många av gästerna inte talar svenska. Arbetstiden anpassas efter gästernas behov och önskemål. Lön enligt överenskommelse.

Intresserad? Kontakta Mats Björk (styrelsens representant) på mobilnummer 070-571 11 10 eller via mail matsbjork.66@gmail.com senast 25/2 2022.